Dopis vezan za poskupljenje tečaja za učitelja skijanja

Dragi članovi,
tema koje smo se dotaknuli na redovnoj godišnjoj Skupštini je i poskupljenje cijene učiteljskog tečaja.
Bilo je predloženo je da se u ime ZUTS PGŽ uputi dopis HZUTS-u i Skijaškom Učilištu da se očituju koji je razlog navedenog poskupljenja te da se zatraži da se cijena korigira i smanji.
Nekolicina naših članova se složila dopis te je on upućen na navedene adrese.
Ovdje na linku možete vidjeti tekst dopisa i odgovor HZUTS-a:

Dopis

Odgovor:
Poštovani tajnici Područnih zborova,

razvidno na dopis ZUTS-a PGŽ-a slobodni smo utvrditi da HZUTS kao udruga učitelja i trenera sportova na snijegu nema nikakve dodirne točke s obrazovanjem i ustanovom Skijaško učilište koja je potpuno samostalna u odlučivanju i provedbi programa odobrenih od Ministarstva te djeluje tržišno.
Vezano uz vaš upit obratili smo se Upravnom odboru učilišta te doznali da je zbog odlične suradnje s HZUTS-om svim polaznicima tečaja odobrio 50% popust na školarinu kojima su članovi uže obitelji punopravni članovi HZUTS-a (plaćena članarina i valjana licenca). Odbor nam je također potvrdio da svim mladim i perspektivnim budućim učiteljima, polaznicima tečaja, uz kvalitetno obrazloženje u kratkoj molbi mogu odobriti određeni popust i sufinanciranje tečaja od strane Učilišta.

Nadamo se da smo ovim odgovorom uspjeli bar malo pojasniti nejasnoće koje kruže eterom te ih netko namjerno, a neprovjereno širi.

Kao dodatni info dijelimo poveznicu putem koje možete vidjeti cijenu dijela Tečaja u susjednoj nam Sloveniji, koja također ne uključuje smještaj, prijevoz niti ski kartu.

http://www.skiing.si/#programi

Slijedom svega navedenog smatramo da je cijena s popustom zaista prihvatljiva.

Sportski pozdrav,
Tajništvo HZUTS-a

Leave a comment