Dani otvorenih vrata na Platku

U subotu, 05.03.2022.organiziramo na Platku Dan otvorenih vrata sportova na snijegu.
Cilj eventa je promocija sportova na snijegu, promocija škola, i promocija Platka. Event je zamišljen tako da će se svi zainteresirani moći upoznati sa osnovama skijanja, bordanja, skijaškog trčanja i snow bikea. Event nije zamišljen kao škola navedenih aktivnosti, nego prezentacija.

Sudjelovanje na eventu je besplatno.

Skijaški dio programa održati će se na traci baby lift, a snowboard i snowbike na traci Radeševo. Planirano trajanje programa je od 10-13.  Kako bi sudionici bili prepoznatljivi na stazi, odijenuti će prsluke koje inače koriste škole skijanja. Svaka škola skijanja staviti će na raspolaganje nekoliko učitelja skijanja koji će se brinuti o polaznicima te asistirati djelatnicima GSCa na ukrcaju i iskrcaju sa pokretne trake. Okupljanje će biti na dnu baby lifta od 10:00.

Sam tijek eventa zamišljen je tako da sudionici izvrše prijavu na licu mjesta, opreme se prslukom od škole i opremom, te uz pomoć učitelja krenu na traku. Učitelji će biti pozicionirani uzduž staze i pokretne trake. Na taj način sudionik će se kretat od učitelja do učitelja, koji će se brinuti za sigurnost svojim naputcima i savjetima.

Ako želite podijeliti koju malu tajnu vašeg znanja sa polaznicima, ili samo navratiti na skijašku čakulu, svi ste dobrodošli. Biti će to jedno lijepo druženje.

Nalazimo se u 9:00 na parkingu.

RASPORED:

Skijanje i skijaško trčanje – na dnu trake BABY lifta, od 10:00 sati

Snowboard i snowbike – na dnu trake RADEŠEVO, od 10:00 sati

Vidimo se na najdražem brdu.

Lp

ZUTS PGŽ

Leave a comment