Druženje na Platku i godišnja skupština 13.05.2023.

Dragi naši članovi, prijatelji, skijaši, borderi

Nakon skijaške sezone, došlo je vrijeme da se svi skupa malo opustimo i podružimo. Stoga vas pozivamo na druženje na Platku, u subotu 13.05.2023.g. Družimo se uz roštilj, stoga vas molimo da nam, povratno u mailu, najkasnije do utorka 09.05., potvrdite dolazak kako netko ne bi ostao gladan ili žedan. (Naravno da sa sobom možete povesti i pratnju, pa u tom slučaju napišite, npr: 2 osobe + 2 djece + pas).

Roštilj starta u 12:30, uz roštiljno mjesto broj 6.(uz parking, s lijeve strane u smjeru Radeševa). U vrijeme ručka održali bi i redovnu godišnju skupštinu s dnevnim redom:

1.Pozdravna riječ
2.Osvrt na proteklu sezonu i rad Zbora
3.Aktualnosti
4.Razno

Osim roštilja i redovne godišnje skupštine predvidjeli smo šetnju prije ručka! U 10:30 starta vođena planinarska šetnja na relaciji Platak – Mali dom ,turističkom stazom preko Malog Radeševa pa na Radeševo. Polazak je sa parkinga, okupljanje je u 10:00h. Molimo Vas da Iako vjerujemo da ste svi upoznati sa boravkom na planini, podsjećamo vas na moguće promjenjive vremenske uvjete. Stoga u ruksaku ponesite odgovarajuću odjeću, obuću i naravno vodu.
U slučaju lošeg vremena, cijeli program se prebacuje za 14.05.2023.g. o čemu ćete biti na vrijeme obaviješteni mailom, ili na našoj FB stranici.
Veselimo se vašem dolasku i druženju!

Program

10:00 Početak okupljanja na parkingu
10.30 Polazak na šetnju , Mali dom ,turističkom stazom preko Malog Radeševa pa na Radeševo (obrnuto od smjera kazaljke na satu)
12:30 Roštilj
Za vrijeme ručka održavamo Skupštinu.

Vaš ZUTS PGŽ

Leave a comment